Zorg, welzijn en werk: je kan vaak meer dan je denkt.

Publicatie aanbesteding WMO-Jeugd

Vandaag is de nieuwe aanbesteding WMO en Jeugd gepubliceerd op Mercell Source-to-Contract, onder tendernummer T19058. 

Vragen via Vraag- en Antwoordmodule
De aanbesteding sluit op 18 juli 2022. Voor alle inhoudelijke en of procesmatige vragen over de aanbesteding kunnen zorgaanbieders gebruik maken van de Vraag & Antwoord module van Mercell Source-to-Contract. Er zijn twee vragenrondes ingericht, let goed op de termijnen.

Wij verzoeken inschrijvers geen contact op te nemen met medewerkers van de gemeenten of Regio over deze aanbesteding buiten de Vraag & Antwoordmodule om, omdat dit kan leiden tot uitsluiting van de aanbesteding.

De aanbesteding wordt uitgevoerd op de opvolger van het reeds bekende Negometrix, genaamd Mercell Source-to-Contract. U kunt   hier inloggen. Mocht u nog geen account hebben voor dit nieuwe platform dan dient u zich eerst te registreren. Voor technische vragen over de toegang tot en werking van Mercell Source-to-Contract kunt u terecht bij de helpdesk:

• servicedesk@negometrix.com
• +31 (0)85-001 4593
• Ma t/m vr: 8.00 uur tot 18.00 uur


Achtergrondinformatie bij deze aanbesteding
In 2023 moeten de gemeenten in Rivierenland nieuwe inkoopcontracten aangaan met aanbieders van maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp. Daarom zijn de gemeenten in regio Rivierenland in november 2021 gestart met de voorbereiding van de aanbesteding Wmo en Jeugdhulp. De gemeenten hebben in verschillende stappen toegewerkt naar de definitieve inkoopdocumenten en de start van de aanbesteding.


In dit nieuwsbericht vindt u meer informatie over het proces richting deze aanbesteding en de doelen en uitgangspunten. In de periode van november 2021 tot en met april 2022 zijn er meerdere gelegenheden geweest voor zorgaanbieders om een bijdrage te leveren aan de voorbereiding van de aanbesteding. Voor meer informatie over deze stappen in de voorbereiding en de consultaties die hebben plaatsgevonden kunt u terecht op onze pagina over marktconsultaties

Publicatiedatum: 8 juni 2022