Zorg, welzijn en werk: je kan vaak meer dan je denkt.
cover

Contact

Vragen of opmerkingen? U kunt ons bereiken via de onderstaande e-mailadressen.

Contractmanagement: contractmanagers@regiorivierenland.nl

Inkoop: inkoop2019ev@regiorivierenland.nl

Overlegtafels: overlegtafel@regiorivierenland.nl


Meldformulier signalen zorg


U vindt hieronder de link om het meldformulier te downloaden. Om privacyredenen is dit formulier als apart formulier beschikbaar, zodat u het op uw eigen pc kunt invullen en verzenden. Op deze manier blijven er geen gegevens op het internet achter.

U heeft voor het invullen van het formulier het softwareprogramma Adobe Acrobat Reader op uw pc nodig. Mocht dit niet op uw pc geïnstalleerd zijn, kunt u het gratis downloaden.

Instructie hoe het formulier te gebruiken:
U downloadt of slaat het formulier op in de map 'Downloads' op uw pc (open het formulier dus NIET direct in de webbrowser, maar ga eerst naar de map downloads en open het formulier daar). U kunt het vervolgens digitaal invullen en via de verzendknop aan het einde van het formulier verzenden. Uw formulier zit automatisch als bijlage in de mail toegevoegd. Na verzending kunt u het ingevulde formulier op uw pc opslaan.

Let op: Lees vooraf de toelichting op de eerste pagina van het formulier. 

Heeft u vragen hierover: mail deze aan contractmanagers@regiorivierenland.nl

Download het meldformulier 


Over onsRivierenlandkanmeer.nl is bestemd voor de medewerkers van de gemeenten en alle professionals die werkzaam zijn binnen het sociaal domein in de regio Rivierenland. De deelnemende gemeenten informeren hun inwoners via de eigen gemeentelijke website.